Since Jan 2009

Monday, October 11, 2010

10/10/10 - TINGGAL KENANGAN

Salam,
Perkembangan terbaru sy, 10/10/10 sy telah berangkut2 pindah ke Selangor. Lamakan tk update blog? Bknnya malas, tp adik sy komplen bgtau yg dia malu nk tunjuk blog Dani Cupcakes kt kwn2 dia sebab blog ni selalu terbabas sejak akhir2 ni.. sama jugak dgn entri kalini.
Pastu, mcm tk abis2 la plak tunjuk gmbar rumah kan? Tp kalini rumah kt JB yg sy tinggalkn. Tempat jatuh lg dikenang, inikn pulak tmpat buat cupcakes.. blh gitu?

Kt depan umah ni lah, tmpat custmr collect order..
Tk dilupakn Petronas Tmn Desa Jaya..
Tmpt2 ni mula2 mcm susah je nk carik kan? Tp bila dh smpai, rupa2nya dekat je ngan jln besar..
So, thankiu byk2 pd sume custmr yg sudi order, especially custmr yg duk kt JB. Yg luar JB tu apatah lg. Tp klu yg mmg tinggal kt Selangor tu blh la terus myokong.. Rasa2nya bulan depan kot baru sy start berjualan semula, InsyaAllah. Rajin2 la menyinggah ke blog ni.
Akhir kata, sy nk mgucapkn tkziah pd keluarga mereka yg terkorban dlm kemalangan kt Highway Pedas malam 10/10/10 sbb sy pn sama2 terkandas 2 jam kt situ. Yg dr arah Utara lg kesian, kenderaan lgsung tk bergerak. Ntah pukul brapa bru smpai umah ek?

Rgds,
Dani

3 comments:

  1. den aku terlepas accident tu. aku rasa kalau lambat lagi 15 min sama ada aku terkandas kat situ or terbabit sama. nasib takde paper..syukur

    ko dah pindah eh denny. bagus nanti buleh aku mengintai cupcake ko

    ReplyDelete
  2. Diana, ko bkn stakat leh mgintai kt blog, mlh djemput dtg ke rumah aku

    ReplyDelete
  3. kat mana rumah ko den?ko tu suka sgt berahsia ngan aku..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...